Dit zijn de 6 redenen om jouw productfotografie
te vervangen met 3D afbeeldingen

Content te weinig, je zal dit probleem herkennen. Maar om nou weer een hele fotografie sessie te gaan regelen.. Nee, daar zit je niet op te wachten. Gelukkig is er de mogelijkheid om te kiezen voor volledige 3D afbeeldingen. De mogelijkheden die 3D afbeeldingen, ook wel CGI (computer generated images) genoemd, je bieden zijn enorm. Een 3D artiest met de juiste vaardigheden kan niet-van-echt-te-onderscheiden productafbeeldingen creëren. Dit zijn de redenen waarom je per direct zou moeten overstappen van productfotografie naar 3D afbeeldingen.

1.

Optimale controle

In 3D heb je alles in de hand. Tot zelfs de imperfecties van vingerafdrukken op een glas toe. Jij bepaalt exact hoe jou content er uit moet zien.

2

Eenvoudig variëren

Stel je moet een stoel fotograferen, dat gaat maar in één stof. De stof waarin hij gemaakt is. In 3D kan je onbeperkt variëren op o.a. materialen zonder dat daar veel kosten aan verbonden zijn.

3

Minder stress

Ja echt, het scheelt je een hoop stress. Geen geregel meer met locaties, transporten enzovoort. CGI wordt door één creatieve artiest gedaan die alles binnen handbereik heeft.

4

Stabiele belichting

Een maand later toch hetzelfde product nog in een ander materiaal onder exact dezelfde omstandigheden? Geen probleem, dat is binnen een handomdraai geregeld.

5

The sky is the limit

Letterlijk, in 3D is alles mogelijk. Laat je creatieve mind in de vrije loop en creëer de meest unieke content die naadloos aansluit bij je doelgroep.

6

Kostenbesparing

Hoe lekker is dat, zoveel voordelen en dan ook nog eens kosten besparen.

Het stappenplan naar
perfecte productafbeeldingen.

Oké oké, je bent overtuigd. Maar hoe nu verder? Bij Virtual Builders kunnen we je helpen. Onze artiesten zijn feitelijk digitale fotografen. Ze nemen je aan de hand mee en zorgen er voor dat je stressvrij de content krijgt waar je op zit te wachten. Simpelweg door het volgende stappenplan te doorlopen;

1. Kennismaken en offerte opstellen

2. Bouwen van de 3D scene en/of producten

3. Revisie ronde op basis van jou input

4. Opleveren hoge kwaliteit productafbeeldingen

Plan een meeting

Zet de eerste stap door het onderstaande formulier in te vullen en ontdek de wonderlijke wereld van CGI. We nemen binnen twee werkdagen contact met je op voor het inplannen van een vrijblijvende online meeting.

  Contact

  Get Connected

  Bel of mail ons voor meer informatie over
  de mogelijkheden en prijzen.

  +31 (0)548 751 841

  Contact
  Click to access the login or register cheese